Održan Sajam srednjih škola sa opštine Savski venac

Izvor: Studio B, 18.Jun.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan Sajam srednjih škola sa opštine Savski venac

Srednje škole sa opštine Savski venac, na mini sajmu u parku Manjež, predstavile su svoj program, budućim učenicima i njihovim roditeljima.

Roditelja je i bilo više - razgledali su štandove, uzimali propagandne materijale i raspitivali se o školskim programima.

Među više od deset škola koje su se predstavile budućim srednjoškolcima bile su Vojna i Sportska gimnazija, Gimnazija Sveti Sava, Tehnička, Medicinska i Brodarska škola. Ugostiteljsko - turistička je, u skladu sa svojim imenom, posetiocima svog štanda ponudila i neke od svojih specijaliteta, a zamenici gradskog sekretara za obrazovanje demonstrirali su i brzu pripremu hrane.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.