Od sutra u škole

Izvor: RTS, 15.Jan.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra u škole

Posle raspusta i novogodišnjih praznika 900.000 osnovaca i srednjoškolaca vraća se u klupe. Sveti Sava, radni ali nenastavni dan.

Đaci u Srbiji sutra se vraćaju u školske klupe, nakon novogodišnjih praznika i zimskog raspusta.

Oko 900.000 osnovaca i srednjoškolaca 27. januara očekuje i školska slava Sveti Sava koja se praznuje kao radni, ali nenastavni dan.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dan državnosti Srbije praznovaće se dva dana 15. i 16. februara. Prolećni raspust će trajati do 9. do 16. aprila.

Školska godina za učenike osmog razreda završava se 25. maja 2012. godine, odnosno 8. juna za đake od prvog do sedmog razreda.

Maturanti gimanzija raspuštaju se 18. maja, a maturanti srednjih stručnih škola 25. maja, dok ostali srednjoškolci na letnji raspust odlaze 15. juna.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.