OK bend zatvara Medijanino kulturno leto

Izvor: NiskeVesti.rs, 04.Avg.2016, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK bend zatvara Medijanino kulturno leto

Ovogodišnje „Medijanino kulturno leto“ završava se idućeg vikenda.

U petak, 5. avgusta nastupa Ex Yu Bend. Poslednji u nizu koncerata koji će oživeti najomiljeniji prostor za šetnju Nišlija i gostiju Niška i Gradske opštine Medijana, biće nastup OK benda u subotu 6.avgusta.

Proteklog vikenda Nišlije su uživale uz Dejana Cukića.
Nema Nišlije koji minule subote nije posetio Park >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Sveti Sava u Nišu, a da ga nije poneo brzi ritam Sporog ritam benda i Dejana Cukića. Stari šarmer sa novim idejama bio je i ostao popularan generacijski. Gotovo kao u njegovoj pesmi „Fantastičan dan“, u ovom slučaju „fantastično veče“. Skoro dva sata smenjivali su se hitovi koje uvek rado slušamo „Od kad tebe volim“, „“Julija“, „Letnje kiše“, „Ni na nebu ni na zemlji“...
Cukićev temperament kao i poznavanje publike „u dušu“ doneli su gostima najvećeg niškog parka veče za pamćenje. Dolazak u Niš na poziv Gradske opštine Medijana, druge po veličini u Srbiji za Cukića je bio izazov – da ponovo oseti duh juga Srbije i sretne se sa onima koji pevuše njegove stihove.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

"OK bend" za kraj "Medijaninog leta" u Parku Svetog Save

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2016

U subotu 6. avgusta od 21 sat u Parku Svetog Save nastupiće “OK bend”. Ovim koncertom završava se “Medijanino kulturno leto 2016”...Poslednjeg vikenda tradicionalne manifestacije, koju organizuje Opština Medijana, posetioce će na platou ispred Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.