Na Balu prikupljeno dve hiljade evra za decu sa smetnjama u razvoju

Izvor: juGmedia, 03.Feb.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Balu prikupljeno dve hiljade evra za decu sa smetnjama u razvoju

NIŠ – Na prvom dobrotvornom Svetosavskom balu, koji je sinoć održan u hotelu “Ambasador”, prikupljeno je oko 200 hiljada dinara koje će biti usmerena Domu za decu i omladinu „Duško Radović“, odnosno za pomoć „Maloj domskoj zajednici“, u kojoj se nalaze deca sa težim i teškim smetnjama u razvoju.

Ogranizatori bala iz Društva prijateljstva prijateljstva »Most Niš-Grac“ izjavili su očekuju da još >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << neke kompanije uplate donacije već tokom naredne nedelje.

„Svi vi koji ste ovde večeras, pokazali ste da ta deca imaju prijatelje i dobročinitelje, kao i da su dobrodošla u našoj zajednici. Pokazali ste da mi i naša deca u Domu nismo sami«, rekla je otvarajući Bal Slavica Đokić, direktor Doma »Duško Radović«.

Na Balu se plesalo se uz taktove valcera, fokstrota i drugih okretnih igara. Program su obogatili nastupi Vesne Petković  i Vladana Karadžova, dečijeg crkvenog hora „Branko“, ansambla »Groš«, Dragane Moles i benda Jelene Petković, dok su plesne veštine »demonstrirali« folklorni ansambl SKC odigravši Kraljevo kolo i plesni klub “Sving« sa koreografijom valcera »Na lepom plavom Dunavu«.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Humanitarna akcija za decu ometenu u razvoju

Izvor: OkRadio.rs, 03.Feb.2013

Na prvom dobrotvornom Svetosavskom balu, koji je sinoć održan u hotelu “Ambasador”, prikupljeno je oko 200 hiljada dinara koja će biti usmerena Domu za decu i omladinu „Duško Radović“, odnosno za pomoć „Maloj domskoj zajednici“, u kojoj se nalaze deca sa težim i teškim smetnjama u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.