Miloš slavio punoletstvo

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš slavio punoletstvo

Srpski kulturni klub "Sveti Sava" iz Flavila ima na raspolaganju klupske prostorije za slavlje rođendana, krštenja i svadbi. Prošlog vikenda Dragan i Blagica Cvetković rodom iz Vranja, slavili su 18. rođendan sinu Milošu, takođe članu ovog kluba.

Deca članova kluba sa slavljenikom

Slavljenik Miloš Cvetković u sredini sa bratancem Stanimirom i snajkom Dijanom

Familija Cvetković >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Vranja, Dragan i Blagica sa sinom Milošem i ćerkom Marijanom

 

Na rođendanu je bila prisutna uglavnom omladina, deca članovi ovog kluba, koja su se dugo družila. Familija Cvetković je imala na raspolaganju i klupsku kuhinju, gde se moglo ispeći meso na roštilju.

- Trudimo se da što više izlazimo u susret našim članovima, kako bi bili zadovoljni ponudom i da ih što više pridobijamo, kako bi ovaj klub opstao i funkcionisao - kaže Zdravko Živanović, predsednik rodom iz Šapca.

Inače, po običaju Živanović je poklonio slavljeničkoj familiji flašu vina sa oznakom kluba i klupsku majicu.

 

Pomoć Mokranju

Takođe je odvojeno iz klupske kase 150 švajcarskih franaka, kao jednokratnu finansijsku pomoć poplavljenima u selo Mokranje kraj Negotina.

Klub će odvojiti iz klupske kase 1.000 švajcarskih franaka i pokloniti ugroženim ljudima od poplava u Brčku i okolini, a realizacija će biti krajem ovog meseca, tačnije 26. septembra.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.