Izgoreo kafić „Četvorka u centru grada

Izvor: Press, 17.Maj.2010, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo kafić „Četvorka" u centru grada

Kafić „Četvorka" u Bulevaru oslobođenja i susedna napuštena zgrada izgoreli su u požaru juče ujutro. Srećom, povređenih nije bilo, ali je materijalna šteta velika
Intervencijom vatrogasaca sprečeno je širenje plamena na obližnju stambenu zgradu nedaleko od Hrama Svetog Save. Uzrok požara za sada nije poznat, ali komšije spekulišu da je podmetnut.
Pošto je plamen oslabio drvene grede koje su podupirale krov, on se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << obrušio i napravio još veću materijalnu štetu. Vlasnica izgorelog kafića kaže da je za požar saznala gledajući televiziju.
- Prijatelj je gledao vesti i video da je moj kafić potpuno izgoreo! Onda me je pozvao, a ja sam odmah krenula ka kafiću da vidim šta se dešava! Nisam mogla da verujem... Došla sam do lokala da spasem što se spasti može. Zaista, ovo je velika nesreća za čoveka, ne znam sad šta da radim - tužno priča Jelena Cvetković, vlasnica kafića.
Vatra se sa kafića ubrzo proširila i na susednu napuštenu zgradu, ali su srećom ubrzo stigli vatrogasci. Prema rečima komšija, požar i vatrogasce ne bi ni primetili da lokalni psi nisu počeli da laju i sve ih razbudili. Tek posle toga su primetili vatrenu stihiju.
- Oko tri sata probudio me lavež pasa. Ništa mi nije bilo neobično, jer komšija često pusti svog psa na ulicu. Videla sam vatrogasce kako gase požar odmah pored mog automobila! - priča komšinica.
Po komšiluku kruže priče kako je požar, zapravo, podmetnut. Ipak, kompletna slika o uzroku požara biće poznata tek nakon detaljne policijske istrage.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.