Đaci posetili JKP Parking servis

Izvor: Kurir, 18.Maj.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci posetili JKP Parking servis

Učenici Osnovne škole „Sveti Sava” posetili su danas JKP „Parking servis” i upoznali se s radom tog preduzeća

BEOGRAD - Đaci Osnovne škole „Sveti Sava”, II-2 odeljenja, pobednici na prošlogodišnjem konkursu „Dajte zebri ime” u okviru akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole” posetili su danas JKP „Parking servis” i upoznali se s radom tog preduzeća.

Direktor za unutrašnju organizaciju JKP „Parking servis” Milija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Lazarević, ugostio je osnovce i odeljenju poklonio kompjuter. On je zahvalio učenici Lari Jugin, koja je zebri dala ime Zebranko Brinić, a kao nagradu prošle godine dobila bicikl i rolere.

Ovo je peta godina akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole”. U ovoj školskoj godini, akcija je do sada sprovedena u 120 škola u 14 gradskih opština i podeljeno je oko 12.000 prsluka.

Naredne sedmice edukativna akcija o poznavanju saobraćajnih propisa biće održana u osnovnim školama u opštini Novi Beograd. Do kraja školske godine lekcije o saobraćaju dobiće osnovci u svim osnovnim školama u Beogradu.

Cilj akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole” jeste da učenici prvog razreda na teritoriji Beograda dobiju osnovna saznanja o kulturi u  saobraćaju.

JKP „Parking servis” nastavlja uvođenje bezbednosne signalizacije u zoni osnovnih škola u Beogradu. Bezbednosnu signalizaciju do sada su dobile osnovne škole „Skadarlija” u opštini Stari grad, „Sveti Sava” na Vračaru, „Ratko Mitrović” u Novom Beogradu,  osnovne škole „Zmaj Jova Jovanović” i „Đura Daničić” u naselju Braća Jerković i specijalna osnovna škola „Novi Beograd” za decu sa smetnjama u razvoju. Do kraja godine u okolini dvadeset osnovnih škola u Beogradu biće postavljena signalizacija, kako bi se poboljšala bezbednost dece u zoni škola.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.