Bez velikih izmena u saobraćaju

Izvor: S media, 19.Nov.2009, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez velikih izmena u saobraćaju

Sahrani Patrijarha Pavla prisustvovaće veliki broj ljudi iz Srbije, ali i regiona. Prema prvim procenama opelu ispred Hrama Svetog Save prisustvovaće oko pola miliona ljudi.

Gradski i prigradski prevoznici beležili su juče povećan broj putnika ka Beogradu.

Iz Saobraćajnog preduzeća Lasta Radiju S juče je potvrđeno da će ukoliko bude potrebe autobuski prevoz ka Beogradu tokom današnjeg dana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << biti pojačan.

Naime, po rečima Zorana Šarca direktora za međugradski i međunarodni saobraćaj u Lasti broj putnika ka Beogradu danas je u porastu, a sutra se čekuje još veća gužva.

“Pretpostavljam da će u jutarnjim časovima biti gužve na teritoriji Srbije. Imamo veliki broj iznajmljenih autobusa u toku današnjeg i sutrašnjeg dana”, rekao je Šarac.

Bez velikih izmena u GSP-u

Režim vožnje GSP-a neće se značajnije menjati potvrdjeno je Radiju S u Sekretarijatu za saobraćaj. Prevoz će se samo zaustavljati u skladu sa kretanjem povorke povodom sahrane Patrijarha Pavla.

Patrijarh Pavle će biti sahranjen u 13 časova u manastiru Rakovica, a u zoni manastira pre početka sahrane biće obustavljen saobraćaj.

Adrijana Bašić

Dušan Mlađenović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.