Zemljotres u Iranu, desetine povređenih

Izvor: RTS, 06.Jan.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Iranu, desetine povređenih

Najmanje 31 osoba povređena je u zemljotresu jačine 5,5 jedinica Rihterove skale na zapadu Irana.
Zemljotres je pogodio oblast Kermanšahna, u blizini granice sa Irakom, javlja državna agencija IRNA. Kako se navodi, većina povređenih zadobila je lakše povrede.

Portparol iranskih službi za vanredne situacije Možtaba Kaledi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je za agenciju IRNA da je 29 povređenih pušteno iz bolnice nakon što im je ukazana pomoć.
Američki geološki zavod prvobitno je saopštio da je zemljotres bio jačine 5,9 jedinica Rihterove skale, ali je kasnije naveo da je zemljotres bio jačine 5,5 stepeni, prenosi Rojters.
U zemljotresu jačine 6,3 stepeni Rihterove skale, koji je u novembru pogodio zapad Irana, povređeno je više od 700 osoba.
Većina njih zadobila je lakše povrede, podseća britanska agencija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zemljotres 5,5 Rihtera u Iranu, povređena 31 osoba

Izvor: B92, 06.Jan.2019

Teheran -- Najmanje 31 osoba povređena je u zamljotresu koji je pogodio oblast na zapadu Irana, u blizini granice sa Irakom, javlja iranska državna agencija IRNA...Kako se navodi, većina povređenih zadobila je lakše povrede...Američki geološki zavod prvobitno je saopštio da je zemljotres bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.