Izvor: Blic, 21.Sep.2021, 16:51

Zaharova odgovorila Milu: Optužbe su pokušaj Đukanovića da obnovi vlast

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su optužbe crnogorskog predsednika Mila Đukanovića na račun Rusije o mešanju u unutrašnje stvari Crne Gore pokušaj obnove vlasti pod pokroviteljstvom Đukanovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova: Optužbe su pokušaj Đukanovića da obnovi vlast

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2021

MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su optužbe crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića na račun Rusije o miješanju u unutrašnje stvari Crne Gore pokušaj obnove vlasti pod pokroviteljstvom Đukanovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Zaharova: London pokušava da na Moskvu prebaci krivicu za trovanje Skripalja

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2021

Rusija odbacuje "pokušaje Velike Britanije da prebaci odgovornost na Moskvu" za trovanje bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i nastaviće da traži sveobuhvatne informacije od Londona, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Nastavak na N1 televizija...

Zaharova: Omlovažavajući odnos Đukanovića prema sopstvenom narodu postao izvor problema, a ne neko mitsko mešanje spolja

Izvor: Vostok.rs, 22.Sep.2021, 09:53

Optužbe na račun Rusije o mešanju u unutrašnje stvari Crne Gore pokušaj su obnove vlasti pod kontrolom predsednika Mila Đukanovića, rekla je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Grupacija crnogorskog predsednika nastavlja sa upornošću da igra na crkvenu kartu. Koji je...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.