Vlada Indonezije će danas predati Rusiji tela osam Rusa

Izvor: Vostok.rs, 23.Maj.2012, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Indonezije će danas predati Rusiji tela osam Rusa

23.05.2012. -

Vlada Inonezije će danas predati Rusiji tela osam Rusa, koji su poginuli u prilikom pada aviona SSJ-100. Avion se srušio tokom demonstrativnog leta 9 maja. Avion je udario u liticu planine Salak, verovatno prilikom izbegavanja olujnih oblaka. Poginulo je svih 45 ljudi, koji su se nalazili u avionu, od toga 8 građana Rusije. Na mestu nesreće je pronađena crna kutija. Druga ''crna kutija'' – snimač parametara – još uvek nije pronađen.

Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << za vanredne situacije Rusije, prekida operaciju potrage na mestu nesreće. Indonezija namerava samostalno da nastavi potragu za drugom ''crnom kutijom''.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Avion je bio ispravan

Izvor: Vostok.rs, 23.Maj.2012

23.05.2012. -..Avion Suhoj Superdžet-100 bio je ispravan. Do takvog zaključka došli su eksperti posle preslušavanja zvučne crne kutije iz srušenog aviona. Pošto je isključena verzija neispravnosti letelice, započelo je razmatranje drugih uzroka havarije...Crna kutija Superdžeta bila je pronađena...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.