Veselinović (NDBG): Još niko nije odgovarao zbog ubistva Dragana Maksimovića pre 22 godine

Izvor: Beta Video, 04.Feb.2023, 13:23

Veselinović (NDBG): Još niko nije odgovarao zbog ubistva Dragana Maksimovića pre 22 godine

BEOGRAD- Predstavnik pokreta Ne davimo Beograd (NDBG) Dobrica Veselinović izjavio je danas, povodom obeležavanja godišnjice smrti glumca Dragana Maksimovića, koji je preminuo nakon što ga je pretuka grupa huligana, da je Beograd grad u kome ``za takve stvari nema mesta``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veselinović (NDBG): Još niko nije odgovarao zbog ubistva Dragana Maksimovića pre 22 godine ...

Izvor: Beta, 04.Feb.2023

Predstavnik pokreta Ne davimo Beograd (NDBG) Dobrica Veselinović izjavio je danas, povodom obeležavanja godišnjice smrti glumca Dragana Maksimovića, koji je preminuo nakon što ga je pretuka grupa huligana, da je Beograd grad u kome "za takve stvari nema mesta".Veselinović je kod spomen ploče Draganu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.