Izvor: Blic, 17.Sep.2021, 12:52

Veliko istraživanje O TREĆOJ DOZI SINOFARMA: "Buster" vakcina povećava broj antitela, ali to nije sve - ovo može biti ključno za trajnu zaštitu

Treća doza Sinofarmove vakcine protiv virusa korona dovodi do oporavka i povećanja broja antitela koji je opao u mesecima nakon druge doze, rezultati su istraživanja sprovedenih u Kini.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Studija o Sinofarmu: Antitela opadaju pet meseci posle revakcine, treća doza ih vraća

Izvor: VOA, 17.Sep.2021

Treća doza kineske Sinofarm vakcine protiv koronavirusa povećava nivo antitela koja opadaju nekoliko meseci posle primanja druge doze, pokazalo je istraživanje sprovedeno u Kini. Studija, koju još treba da potvrde i drugi naučnici, objavljena je u trenutku kada se u Kini daje treća doza vakcine rizičnim...

Nastavak na VOA...

Stručnjaci američkog regulatornog tela razmatraju davanje treće doze vakcine

Izvor: Danas, 17.Sep.2021

Panel stručnjak američke Uprave za hranu i lekove (FDA) razmatra da li da preporuče davanje dodatne doze Fajzer vakcine protiv korona virusa, što je ključni korak ka planu administracije predsednika Džozefa Bajdena o davanju takozvanih buster vakcina većini Amerikanaca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.