Uhapšeno 20 profitera: Prodavali 5.000 evra za maske protiv korona virusa

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2020, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 20 profitera: Prodavali 5.000 evra za maske protiv korona virusa

Italijanska finansijska policija otkrila je ljude koji prodaju maske za lice po ceni do čak 5.000 evra po komadu Italijanska finansijska policija otkrila je ljude koji prodaju maske za lice po ceni do čak 5.000 evra po komadu, i protiv njih su podnete krivične prijave, prenose italijanski mediji. Oni koji putem Interneta nude ove maske za zaštitu od korona virusa za njih traže neverovatne cene i uz to tvrde da su one potpuna zaštita od virusa. Prijave za lažno oglašavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << podnete su protiv 20 osoba, a njima preti do dve godine zatvora. Istovremeno, policija je zaplenila hiljade maski za lice kao i filtere vazduha. Do velikog skoka cena maski došlo je nakon izbijanja epidemije korona virusa u Italiji posle čega su maske za lice razgrabljene.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Medicinare iz Kine zbog ovog snimka ZAVOLELI MILIONI: Pogledajte kako slave pobedu nad korona virusom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2020, 03:33

Danima su se protiv korona virusa neumorno borili na "na prvoj crti", a onda su si uzeli trenutak odmora i otplesali MEDICINSKO osoblje jedne bolnice u jugoistočnoj kineskoj provinciji Anhui od sreće je zaplesalo u dvorištu nakon što je više izlečenih pacijenata otpušteno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.