Muškarac pucao iz kalašnjikova u Sisku: Više povređenih, sumnja se da ima mrtvih

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 21:57

Muškarac pucao iz kalašnjikova u Sisku: Više povređenih, sumnja se da ima mrtvih

Vanredna situacija je u sisačkom naselju Kanak. Muška osoba pucala je iz kalašnjikova po ulici, javljaju regionalni mediji.

Jedna osoba je ubijena, a više njih je povređeno.

Naselje je blokirano.

U bolnicu u Sisku je, navodno, primljeno deset povređenih. Oni koji su prebačeni u bolnicu imaju prostrelne rane u glavi, stomaku, rukama i nogama. Među osmoro prevezenih, nema dece.

Sve raspoložive policijske snage su na terenu, prenose hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mediji, navodeći da je napadač u bekstvu. Policija je navela da je do pucnjave došlo u Ulici Capraške poljane, odnosno u blizini rafinerije Sisak, preneo je Index.

Večernji list je objavio, pozivajući se na očevice, da je muškarac iz kalašnjikova pucao po ulici i zapalio dve kuće. Vatrogasci gase požare na tri objekta koji su u vezi sa incidentom.

Stanovnici Siska su zabrinuti, kažu da strahuju jer je napadač u bekstvu.

"Prestrašno je ovo, blok je pod opsadom, ne znamo šta se događa. Po gradu je sve puno policije", rekli su meštani za "24sata".

Jedan od njih dodaje:

"Živim veoma blizu tog naselja, ovde je opsadno stanje. Sedim kod kuće u šoku i ne mogu da verujem. Čuo sam pucnje i odmah pozvao policiju. Došli su specijalci i sve blokirali, čuju se sirene".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŽAS U HRVATSKOJ Muškarac puca iz kalašnjikova, strahuje se da ima mrtvih

Izvor: Blic, 01.Jul.2023

Večeras je u selu Kanak u Hrvatskoj došlo do pucnjave, a prema prvim informacijama, nekoliko osoba je povređeno. U ovom sisačkom naselju je proglašena vanredna situacija, a strahuje se i da ima mrtvih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.