Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U zemljotresu i cunamiju u Indoneziji 844 mrtvih

U zemljotresu i cunamiju u Indoneziji poginule su 844 osobe, novi je zvanični bilans nevremena službe za vanredne situacije.

Potraga za nestalima se i danas nastavlja.

Strahujući od širenja zaraze, vlasti su saopštile da će danas početi sahranjivanje žrtava u masovnim grobnicama.

Predsednik Indonezije Džoko Vidodo, koji je juče obišao ostrvo Suvalesi, poručio je spasilačkim ekipama >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da danonoćno rade na pružanju pomoći ugroženima.

Indonežanska služba za vanredne situacije saopštila je jutros da se broj žrtava zemljotresa i cunamija na ostrvu Sulavesi popeo na 844. Vlasti strahuju da bi broj žrtava mogao da bude veći.

Zemljotres magnitude 7,5 je izazvao cunami u petak uveče.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi bilans: Broj žrtava u Indoneziji porastao na 1.347 (VIDEO)

Izvor: Beta, 01.Okt.2018

Broj žrtava razornog zemljotresa i cunamija na ostrvu Sulavesi porastao je na 1.347, saopštila je danas indonežanska agencija za katastrofe, prenosi britanska televizijska mreža Bi Bi Si (BBC).Posle zemljotresa jačine 7,5, cunami je pogodio grad Palu i obližnja područja na Sulavesiju.Vlasti strahuju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.