U somborskoj bolnici leči se šest pacijenata obolelih od korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 22:59

U somborskoj bolnici leči se šest pacijenata obolelih od korona virusa

Na Odeljenju za infektivne bolesti Opšte bolnice “dr Radivoj Simonović” u Somboru nalazi se šest pacijenata na bolničkom lečenju kod kojih je potvrđen Korona virus.

“Juče, 6.jula je u respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Sombor pregledano 20 pacijenata sa temperaturom i respiratornim simptomima. Dvanaest pacijenata je testirano na Korona virus, a od tog broja je kod šest pacijenata potvrđeno prisustvo Korona virusa. Četiri pacijenta su zadržana na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolničkom lečenju, dva pacijenta su sa lakšom kliničkom slikom puštena na kućno lečenje u samoizolaciju, dok je samo jedan pacijent sa težom kliničkom slikom premešten u Klinički centar Vojvodine”, zvanično je saopšteno RTV -u, u somborskoj Opštoj bolnici.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.