U Novom danu o problemima u prosveti, Parni valjak u gostima

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom danu o problemima u prosveti, Parni valjak u gostima

Sastanak reprezentativnih sindikata prosvete s resornim ministrom Mladenom Šarčevićem zakazan je za petak. Prosvetari poručuju da se problemi samo gomilaju, a najveći broj odnosi se na zarade i nadoknade.

Jasna Janković, predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika, kaže da dosadašnji dijalog nije dao očekivane rezultate i očekuje da Ministarstvo prosvete konačno počne da poštuje reč struke i sindikalno delovanje. Pred predstojeći sastanak ona je gošća naše Teme >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jutra.

Štampu u Novom danu lista i aktuelna dnevno politička dešavanja komentariše Veljko Lalić, glavni i odgovorni urednik Nedeljnika.

U Beogradu se obeležava gradska slava Spasovdan. Slava počinje liturgijom u Vaznesenjskoj crkvi, posle koje će centralnim gradskim ulicama proći litija. O trasi litije i režimu javnog saobraćaja izveštava naša reporterka sa lica mesta.

Jedan od najpopularnijih bendova "Parni valjak" koje je započeo obeležavanje 40 godina rada rasprodatim koncertima u Beogradu i tokom cele prošle godine nisu se zaustavili – sve arene, hale i sale širom regiona i Evrope bile su rasprodate. Očekuje se da ce tako biti i 24 juna na Tašmajdanu. Tim povodom Aki Rahimovski gost Novog dana.

Čuveni pijanista Kemal Gekić održaće u petak koncert na Kolarcu, u organizaciji Metropolis Music.

Izvođenjima širom sveta, Kemal Gekić predstavlja fascinantna, beskompromisna i uvek nova tumačenja dela. On će biti gost naše rubrike Izlog.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Janković: Problemi stižu, samo slušamo da će biti bolje

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2017, 10:11

Pred sastanak predstavnika reprezentativnih sindikata prosvete s ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem, predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković kaže da na taj sastanak ne ide s mnogo optimizma, jer su teme iste, a razgovori ne dovode do rešenja."Problemi stižu, samo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.