Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2020, 21:40

U Italiji još 117 umrlih, više od trećine novozaraženih u Lombardiji

U Italiji je danas umrlo još 117 obolelih od koronavirusa pa je ukupna smrtnost u toj zemlji veća od 33.000, dok vlasti ističu da pravi broj verovatno nikada neće biti poznat, jer su mnogi sa simptomima korona virusa umrli u svojim domovima bez prethodnih testiranja.

U Lombardiji, severnom regionu, koji je registrovao više od trećine zaraženih u celoj zemlji, danas je prijavljeno novih 384 inficiranih, mnogo više od drugog najteže pogođenog regiona Pijemonta, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na severu gde je 73 novozaraženih.

Ministarstvo zdravlja i drugi vladini službenici pažljivo prate regione i broj zaraženih posle ublažavanja mnogih mera ograničenja, uključujući otvaranje svih maloprodajnih objekata, kao i kafića i restorana.

Italijani čekaju informacije da li će od 3. juna moći slobodno da se kreću između svih regiona ili samo među nekim, s obzirom na stopu zaraze.

Trenutno je putovanje između regiona dozvoljeno samo u slučaju neodložne potrebe.

Italija je danas registrovala 584 novih obolelih čime je ukupan broj porastao na 231.139, pokazuju podaci Ministarstva zdravlja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

u Italiji još 117 umrlih, više od trećine novozaraženih u Lombardiji

Izvor: Danas, 27.Maj.2020

U Italiji je danas umrlo još 117 obolelih od korona virusa pa je ukupna smrtnost u toj zemlji veća od 33.000, dok vlasti ističu da pravi broj verovatno nikada neće biti poznat, jer su mnogi sa simptomima korona virusa umrli u svojim domovima bez prethodnih testiranja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.