U Crnoj Gori jedna osoba preminula , 26 novozaraženih koronom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jun.2021, 16:03

U Crnoj Gori jedna osoba preminula , 26 novozaraženih koronom

U Crnoj Gori u posljednja 24 sata jedna osoba je preminula od posljedica korona virusa, dok je registrovano 26 novih slučajeva infekcije, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).  Trenutno je 280 aktivnih slučajeva infekcije, od čega je njih šest životno ugroženo, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.  Od početka pandemije u Crnoj Gori od posljedica povezanih sa COVID-19  preminulo je 1610 građana.   Ukupan broj registrovanih slučajeva obolijevanja, od početka epidemije u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori preminula jedna osoba, još 26 zaraženih

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2021

PODGORICA - U Crnoj Gori je u posljednja 24 časa registrovano 26 novih slučajeva infekcije, a preminula je jedna osoba inficirana virusom korona, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

U Rusiji rekordan broj preminulih od korone u jednom danu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2021, 11:44

MOSKVA - U Rusiji je u posljednja 24 sata od posljedica korona virusa preminulo 669 osoba što je najveći broj smrtnih slučajeva od početka pandemije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.