U Crnoj Gori 570 novozaraženih korona virusom, šest osoba umrlo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Nov.2020, 19:30

U Crnoj Gori 570 novozaraženih korona virusom, šest osoba umrlo

U Crnoj Gori je u posljednja 24 sata registrovano 570 novoinficirnih osoba korona virusom, a šest pacijenata je umrlo od COVID-19, saopštio je Institut za javno zdravlje (IJZ). Ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva oboljenja COVID-19 je 11.111, a 596 pacijenata se oporavilo, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. BLOG UŽIVO o pandemiji MAPA širenja korona virusa Preporuke za život u vrijeme pandemije Od početka godine, ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Evropa: U Italiji blagi porast u broju obolelih, opao broj preminulih, u Austriji 5.802 novozaraženih i 90 umrlih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2020, 08:41

Broj potvrđenih slučajeva korona virusa u Nemačkoj povećan je za 18.633 - na 961.320, pokazuju današnji podaci Instituta za zarazne bolesti Robert Koh.U Rusiji proteklog dana više od 500 žrtava korona virusa, prvi put od početka pandemije. U Italiji opet porast zaraženih i preminulih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.