Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 10:35

Tri žrtve u napadu muškarca nožem u Jekaterinburgu

Tri osobe su ubijene kada je jedan muškarac nožem napao prolaznike u blizini železničke stanice u ruskom gradu Jekaterinburgu.
Izvor u regionalnoj vlasti rekao je za agenciju Tas da se tačan broj žrtava i okolnosti incidenta istražuju.
Napadač je ranjen i trenutno je u bolnici, pošto su policajci morali da upotrebe oružje kada je pokušao da ih napadne nožem.
Navedeno je da je u parku kod železničke stanice u Jekaterinburgu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << došlo do sukoba posle ispijanja alkohola i da su, prema prvim informacijama, trojica muškaraca ubijeni.
Napadač je uhapšen, a policajci su prilikom hapšenja morali da upotrebe oružje, pošto je on pokušao da ih napadne nožem.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jekterinburg: Tri žrtve u napadu muškarca nožem na prolaznike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021

Tri osobe su ubijene ui napadu nožem jednog muškarca na prolaznike u blizini železničke stanice u ruskom gradu Jekaterinburgu...Napadač je ranjen i trenutno je u bolnici, pošto su policajci morali da upotrebe oružje kada je pokušao da ih napadne nožem, prenosi TAS S...Izvor u regionalnoj vlasti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.