Strah od korona virusa: Piloti i stujardese odbili da lete za Kinu, karantin kod Marselja

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2020, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strah od korona virusa: Piloti i stujardese odbili da lete za Kinu, karantin kod Marselja

Letačko osoblje "Er Fransa" se pobunilo što njihova kompanija i dalje leti za Kinu, pa je francuski nacionaln-avioprevoznik zbog toga morao do daljnjeg da obustavi redovne letove prema ovoj zemlji LETAČKO osoblje "Er Fransa" se pobunilo što njihova kompanija i dalje leti za Kinu, pa je francuski nacionaln-avioprevoznik zbog toga morao do daljnjeg da obustavi redovne letove prema ovoj zemlji. U "Er Fransu" su saopštili da će organizovati samo specijalne letove ka Šangaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Pekingu, i to sa osobljem koje se dobrovoljno prijavi. Istovremeno, saopšteno je i gde će biti smešteni Francuzi koji će specijalnim letom vojnim avionom A340 biti izvučeni iz Vuhana. PROČITAJTE JOŠ - Registrovan do sada najteži oblik korona virusa u Francuskoj: Muškarac hitno prebačen u bolnicu, urađena je reanimacija, u teškom je stanju Oni će u četrnaestodnevni karantin biti stavljeni u odmaralištu na moru u mestu Kari le Rue nedaleko od Marselja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Širi se zaraza u Francuskoj: Lekar inficiran korona virusom

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2020

Čim je osetio prve simptome, lekar se sam stavio u izolaciju U FRANCUSKOJ je večeras potvrđen šesti slučaj obolelog od virusa korona. Reč je o lekaru koji je bio u kontaktu sa jednim od slučajeva kasnije potvrđenih u Aziji.Pročitajte još: Strah od korona virusa: Piloti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.