Izvor: RTS, 16.Okt.2021, 08:33

Snažan zemljotres pogodio Bali, troje poginulih

Zemljotres magnitude 4,8 jedinica po Rihteru pogodio je ostrvo Bali. Poginulo je troje ljudi, saopštila je indonežanska Agencija za potragu i spasavanje.
Dve osobe poginule su u klizištu izazvanog potresom, a treća u ruševini, navodi indonežanska Agencija za potragu i spasavanje.
"Svi pogođeni potresom evakuisani, a šteta se procenjuje", saopštio je zvaničnik Agencije Gede Darmada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zemljotres je pogodio okruge Karangasem i Bangli na istočna strana turističkog ostrva.
Nadležni nastavljaju da prate situaciju. 
Američki geološki zavod saopštio je da je zemljotres bio na dubini od deset kilometara.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Snažan zemljotres pogodio Bali, troje poginulih

Izvor: B92, 16.Okt.2021

Zemljotres magnitude 4,8 jedinica po Rihteru pogodio je ostrvo Bali. Poginulo je troje ljudi, saopštila je indonežanska Agencija za potragu i spasavanje...Dve osobe poginule su u klizištu izazvanog potresom, a treća u ruševini, navodi indonežanska Agencija za potragu i spasavanje..."Svi pogođeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.