Slovenca spasla tetovaža

Izvor: Glas javnosti, Beta, 06.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenca spasla tetovaža

RIO DE ŽANEIRO - Posada brazilskog helikoptera pronašla je delove „Er Fransovog“ aviona koji je u ponedeljak nestao iznad Atlantika u blizini brazilske obale. Izvučen je prtljažni deo aviona A330 i dve bove koje su deo standardne opreme za vanredne situacije u putničkim avionima. Ekipe koje tragaju za ostacima letelice, u kojoj se nalazilo 228 putnika i članova posade, do sada nisu videle nijedno ljudsko telo.

- Prethodno pronađeni ostaci - drveno ležište za robni teret - >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ne pripadaju nestalom avionu jer „erbas 330“ takvog ležišta nema - saopštili su u „Er Fransu“, ali i dodali da su porodicama žrtava morali da saopšte da više nema nikakve nade da je bilo ko preživeo. Poslednje spekulacije su da je avion možda leteo suviše sporo da bi mogao da manevriše usred žestoke tropske oluje.

Iz Slovenije je stigla vest da je njihovom pomorcu iz Radlja na Dravi Andreju Aplincu život spaslo povređeno koleno zbog kojeg se u Riju nije ukrcao u kobni avion - pošto nije uspeo da dobije mesto u proširenom delu aviona. On je, međutim, dan pred let na telu tetovirao Indijanca „čuvara snova“, koji „tera zle duhove“. Njegov prijatelj Hrvat nije bio te sreće.   

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.