Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2021, 16:03

Šid: Muzej i legat svetski poznatog slikara pretvoren u punkt za imunizaciju

Muzej naivne umetnosti "Ilijanum" u Šidu i legat svetski priznatog slikara Ilije Bašičevića Bosilja određen je kao prostor za vakcinaciju meštana protiv korone odlukom Štaba za vanredne situacije u toj opštini, što su stručnjaci iz oblasti istorije umetnosti ocenili kao "krajnje neprimerenu i nerazumnu odluku". Muzej "Ilijanum" će do daljnjeg biti zatvoren za posetioce, a opštinske vlasti nisu želele da komentarišu tu odluku.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Šid: Muzej i legat svetski poznatog slikara pretvoren u punkt za imunizaciju

Izvor: Danas, 20.Jan.2021

Muzej naivne umetnosti "Ilijanum" u Šidu i legat svetski priznatog slikara Ilije Bašičevića Bosilja određen je kao prostor za vakcinaciju meštana protiv korone odlukom Štaba za vanredne situacije u toj opštini, što su stručnjaci iz oblasti istorije umetnosti ocenili kao "krajnje neprimerenu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.