Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2020, 11:21

Šef kabineta potpredsednika SAD testiran pozitivno na koronavirus

Šef kabineta američkog potpredsednika Majka Pensa testiran je pozitivno na kovid-19, rekao je sinoć njegov portparol.

Mark Šort je poslednja osoba dodata na spisak saradnika u administraciji predsednika SAD Donalda Trampa koja je dobila koronavirus.

On je stavljen u karantin, rekao je u saopštenju portparol američkog potpredsednika Devin O'Mali i dodao da su potpredsednik Pens i gospođa Pens juče dobili negativan test na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << korona virus i da su dobrog zdravlja.

U saglasnosti sa lekarima Bele kuće, Majk Pens koji učestvuje u završnici kampanje za predsedničke izbore 3. novembra, neće menjati svoj program, rekao je isti izvor.

Tramp je bio u bolnici nekoliko dana zbog kovida-19 pre nego što je izlečen.

Tramp je umanjivao ozbiljnost zdravstvene krize pozivajući na ponovno otvaranje prodavnica da bi se podstakla privreda.

Sa gotovo 89.000 novozaraženih SAD su u subotu zabeležile rekordan broj novih slučajeva kovida-19, drugi uzastopni dan, prema podacima koje ažurira univerzitet Džons Hopkins. U zemlji od korona virusa umrlo gotovo 225.000 ljudi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šef Trampovog kabineta: SAD neće kontrolisati pandemiju, hoćemo vakcinu

Izvor: Danas, 25.Okt.2020

Šef kabineta američkog predsednika Donalda Trampa izjavio je danas da SAD "neće kontrolisati pandemiju" korona virusa, posle najave da je tim virusom zaraženo okruženje potpresednika Majka Pensa (Mike Pence). 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.