Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2021, 22:44

Samit o zdravstvu: Proizvođači vakcina obećali 2,3 milijarde doza manje bogatim zemljama

Svetski samit o zdravstvu koji je naglasio sve veće razlike između bogatih i siromašnih zemalja tokom pandemije, završen je večeras obećanjem farmaceutskih kompanija da će ove godine isporučiti više od 1,3 milijarde doza vakcina protiv korona virusa zemljama sa niskim i srednjim prihodima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Fajzer i Bajontek obećali 2 milijarde doza vakcine siromašnim zemljama

Izvor: VOA, 22.Maj.2021, 03:10

Američki i nemački partneri Fajzer i Bajontek obećali su ukupno 2 milijarde doza svoje vakcine zemljama sa niskim ili srednjim primanjima, u okviru globalnih pokušaja da se prebrodi jaz između bogatih i siromašnih zemalja u dostupnosti vakcina.  Izvršni direktor Fajzera Albert Bourla izneo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.