SAD 11. maja ukidaju vanrednu situaciju uvedenu zbog korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2023, 10:30

SAD 11. maja ukidaju vanrednu situaciju uvedenu zbog korona virusa

Administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena, saopštila je danas da će 11. maja ukinuti vanredno stanja proglašeno zbog epidemije kovida-19, skoro tri godine nakon što je ta zemlja uvele sveobuhvatne mere za borbu i suzbijanje koronavirusa.

Prethodna administracija predsednika Donalda Trampa 2020. godine uvela je nacionalnu vanrednu situaciju zbog korona virusa i vanredno stanje javnog zdravlja, podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rojters.

Bajden je u više navrata produžavao te mere.

Kancelarija za upravljanje budžetom SAD je u saopštenju navela da će deklaracije biti ponovo produžene do 11. maja, a zatim ukinute.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD 11. maja ukidaju vanrednu situaciju uvedenu zbog kovida

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2023

Administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena saopštila je da će 11. maja ukinuti vanredno stanje proglašeno zbog epidemije kovida19.

Nastavak na Radio 021...

STIŽU DOBRE VESTI IZ AMERIKE: Novak će moći da učestvuje na Ju-Es openu, evo i zašto!

Izvor: Pančevac-online.com, 31.Jan.2023

Najbolji teniser sveta bi možda mogao da zaigra na grend slemu u Njujorku, pošto je administracija predsednika Bajdena saopštila da će u maju ukinuti vanredno stanje proglašeno zbog pandemije korona virusa. Potencijalno odlična vest stigla je za Novaka Đokovića. Samo par dana nakon što je osvojio...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.