Rodila četiri dečaka, trojica identična

Izvor: Blic, 19.Apr.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodila četiri dečaka, trojica identična

Žena iz Tusona u Merilendu donela je 11 nedelja pre termina na svet četvorke, a od njih su tri dečaka potpuno identična, što je vrlo redak slučaj.



Dečaci Džošua, Kodi, Gevin i Logan su rođeni u januaru carskim rezom na 32. rođendan majke. Logan je jedini koji se razlikuje od ostale trojice braće. U majku su implantirana dva embriona, koja su oba oplođena, objašnjava Majkl Švarcberg, portparol bolnice „Grejter Baltimor". Kod jednog od embriona došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je dva puta do deobe, zbog čega su nastale identične trojke. U Americi, naime, ima manje od stotinu slučajeva „identičnih trojki kod četvorki".

Bebe su provele dve i po nedelje u inkubatoru, posle čega su stigle kući u Belkamp.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.