RASPLAKALA SVE: Fenomenalnim izvođenjem Vitni Hjuston oduševila publiku

Izvor: Kurir, 21.Sep.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPLAKALA SVE: Fenomenalnim izvođenjem Vitni Hjuston oduševila publiku

Ovo je momenat koji sam čekala. Momenat koji bi moja majka volela da vidi, ali, nažalost, ne može. Imala sam 14 godina kada sam dobila poziv da je moja majka ubijena, ali sam smogla snage da otpevam ovu pesmu i posvetim njoj

Ešli Vilijams je devojka koja ima san da postane X Factor zvezda. Ona uspela da rasplače i publiku i žiri na ovom popularnom takmičenju.

Pesmom "I will always love you" Vitni Hjuston ona je rasplakala Demi Lovato, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je jedna od članica žirija.

Ešli je specifična po tome što ima tužnu životnu priču. Naime, kada je imala 14 godina, majka joj je ubijena. Međutim, ona je skupila snage i hrabrosti da nastupi na velikoj sceni X Factor.

"Ovo je momenat koji sam čekala. Momenat koji bi moja majka volela da vidi, ali, nažalost, ne može. Imala sam 14 godina kada sam dobila poziv da je moja majka ubijena. To je bio najgori trenutak u mom životu.", priča u intervjuu 24-godišnja Ešli Vilijams.

"Posetila sam njen grob i razgovarala sa njom, ali mnogo bi mi značilo da je ona sad tu sa mnom. Mnogo sam tužna jer ona nije sa mnom, ali moram da ostanem pozitivna. Život je prekratak i nikad ne znaš šta može da se dogodi.", rekla je Ešli.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.