Putin: Odgovorićemo na sve pretnje

Izvor: Vostok.rs, 16.Jun.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Odgovorićemo na sve pretnje

16.06.2015. -

Moskva će okrenuti svoje oružane snage ka svakome ko predstavlja pretnju Rusiji, izjavio je večeras ruski predsednik Vladimir Putin.

„Ako neko preti našoj teritoriji, to znači da ćemo, shodno tome odakle pretnja dolazi, morati da preusmerimo oružane snage. Kako bi moglo drugačije? >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << NATO je taj koji dolazi do naših granica, mi se nigde ne krećemo“, rekao je Putin na konferenciji za novinare.

Ruski lider je dodao da trenutno ne vidi ništa „zbog čega bi trebalo posebno brinuti“.

Govoreći o ukrajinskoj krizi, Putin je rekao da se oružani sukob između Kijeva i pristalica nezavisnosti jedino može rešiti za pregovaračkim stolom.

„Dogovor o svakoj tački Minskog sporazuma je jedini način da se reši oružani sukob između Kijeva i pristalica nezavisnosti“, ističe Putin.

Prema njegovim rečima, neophodno je sesti za pregovarački sto i dogovoriti se.

„Ne postoji drugi način“, rekao je Putin.




Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija mora da se brani ako postoji pretnja

Izvor: Akter, 16.Jun.2015

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas u Moskvi da Rusija treba da se brani sa svojim oružanim snagama ako je ugrožena jer NATO "stiže do njenih granica".."Ako neko preti našim teritorijama, moramo da preusmerimo svoje naoružanje prema delu teritorije odakle dolazi pretnja", rekao je Putin...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.