Prvi Srbin sa simptomima korona virusa, majka i sin takođe u karantinu

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Srbin sa simptomima korona virusa, majka i sin takođe u karantinu

Neimenovani Srbin u Indiju stigao prošle nedelje, a u Kini je boravio u gradu koji se nalazi na 750 kilometara od Vuhana Srpski državljanin stavljen je u karantin u utorak u Goi u Indiji, zbog sumnje da je zaražen koronavirusom. Neimenovani Srbin, za kojeg je samo navedeno da je muškarac srednjih godina, nedavno je u Indiju doputovao iz Kine.On je u Indiju stigao prošle nedelje, a u Kini je boravio u gradu koji se nalazi na 750 kilometara od Vuhana, koji je epicentar epidemije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opasnog virusa.- Pokazuje simptome koronavirusa, poput suvog i bolnog grla. On je bio u kineskom gradu koji je udaljen oko 750 kilometara od Vuhana, i pratimo njegovo stanje. Uzeti su svi neophodni uzorci za analizu - saopštili su indijski zvaničnici.Ministar zdravlja Visvadžit Rane rekao je da je Srbin stigao preko Nju Delhija do plaže Kankona na jugu Goe.Student medicine koji je stigao iz Vuhana i njegova majka takođe su stavljeni u karantin u provinciji Madija Pradeš, prenosi “indianexpress.com”.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI SRBIN SA KORONAVIRUSOM? Došao je iz Kine u Indiju na more, prepoznao simptome i odmah se sam prijavio bolnici

Izvor: Blic, 29.Jan.2020

Srpski državljanin i njegova supruga od juče su u karantinu u gradu Goi u Indiji zbog sumnje da su zaraženi koronavirusom, potvrđeno je "Blicu" u diplomatskim krugovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.