Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2018, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnik Žutih prsluka poginuo u nesreći kod Avinjona

Pripadnik pokreta "Žuti prsluci" poginuo je u noći između srede i četvrtka pošto ga je udario kamion kod autoputa u Avinjonu, saopšteno je jutros u francuskom tužilaštvu.

"Vozač kamiona je priveden. Žrtva je imala 23 godine", rekla je zamenica tužioca u Avinjonu Karolina Arman.

Nesreća se dogodila kod kružnog toka na jednom od izlaza na autoput kod Avinjona.

Pristalice pokreta "Žutih prsluka" koji je spontano nastao na društvenim mrežima, od 17. novembra protestuju širom Francuske nezadovoljni zbog politike francuskog predsednika Emanuela Makrona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

“ŽUTI PRSLUCI” GINU U UDESIMA: Demonstranta udario kamion prilikom blokade puta

Izvor: Večernje novosti, 13.Dec.2018

Francuske vlasti saopštile su danas da je preminuo još jedan pripadnik pokreta "žutih prsluka", šesti po redu Francuske vlasti saopštile su danas da je preminuo još jedan pripadnik pokreta "žutih prsluka", šesti po redu, a nakon što ga je udario kamion prilikom blokade puta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.