Princ Endru prvi put o vezi s Epstajnom

Izvor: RTS, 17.Nov.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Endru prvi put o vezi s Epstajnom

Britanski princ Endru prvi put je, u intervjuu za Bi-Bi-Si, odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući na Menhetnu.
Princ Endru, treće dete kraljice Elizabete Druge, je kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je imala 17 godina.

Virdžinija Roberts tvrdi da se to dogodilo tri puta 2001. i 2002. godine u Londonu, Njujorku i na Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičanskim ostrvima, prenosi Bi-Bi-Si.
"To se nije dogodilo. Apsolutno kategorično vam mogu reći da se to nije dogodilo", rekao je princ Endru i istakao da se ne seća da se sa njom ikada sreo.
Rekao je da ga je Amerikanka optužila da se puno znojio prilikom plesa u klubu 2001. godine, kada kaže da su prvi put imali seks, što je nemoguće, jer mu je zdravstveno stanje sprečilo da se znoji. 
Princ Endru je pod pritiskom zbog veza sa šezdesetšestogodišnjim Epstajnom, američkim finansijerom koji je nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnica u dužem periodu izvršio samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.
Princ Endru je 2010. godine fotografisan je kako se šeta sa Epstajnom u parku u Njujorku, dve godine nakon što je finansijer osuđen zbog podvođenja maloletnice.
Istakao je da žali zbog toga što nije prekinuo veze sa Epstajnom kada se američki finansijer izjasnio krivim 2008. za podvođenje maloletnice na Floridi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG OVOG INTERVJUA KRALJEVSKA PORODICA NA KORAK OD POTPUNOG SLOMA: Princ Endru na bizaran način objasnio da nije bio sa maloletnicama, gledaoci rekli da NE UME NI DA LAŽE KAKO TREBA! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Nov.2019

Britanski princ Endru, koji se mesecima nalazi u žiži javnosti zbog navodne veze sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, prvi put je od hapšenja i smrti milijardera dao opširniji intervju, neuspešno se braneći od optužbi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.