Pred masovnu vakcinaciju u Sarajevu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Apr.2021, 13:09

Pred masovnu vakcinaciju u Sarajevu

U sarajevskoj sportskoj dvorani Zetra u ponedjeljak, 19.aprila, privode se kraju pripremni radovi za početak masovne vakcinacije građana, koja bi trebala da počne 21.aprila. Kako je najavila Vlada Kantona Sarajevo, prvo će biti vakcinisane osobe starije od 75 godina.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripreme za vakcinaciju u dvorani Zetra u Sarajevu: Prvi na redu stariji od 75 godina

Izvor: Blic, 19.Apr.2021

U Olimpijskoj dvorani Zetra danas se održava trening timova i funkcionalnosti sistema uoči početka masovne vakcinacije za stanovnike Kantona Sarajevo. Obavljena je i simulacija procesa vakcinacije.

Nastavak na Blic...

Zetra spremna za početak masovne imunizacije u Sarajevu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2021, 12:11

SARAJEVO - Sve je spremno za masovnu imunizaciju građana u Sarajevu protiv virusa korona, koja bi trebala početi sutra u Olimpijskoj dvorani "Juan Antonio Samaranch".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.