Poznati detalji smrti Navaljnog

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 14:28

Poznati detalji smrti Navaljnog

Ubrzo nakon vesti da je Aleksej Navaljni umro u zatvoru nakon što mu je pozlilo, u javnos su počeli da cure prvi detalji o njegovoj smrti.

"Aleksej Navaljni se posle šetnje osećao loše u zatvoru i izgubio je svest. On je podvrgnut svim neophodnim merama reanimacije koje nisu dale pozitivne rezultate," saopštila je Federalna služba.

"16. februara ove godine, u koloniji broj 3, osuđeni Navaljni A. A. osećao se loše nakon šetnje, skoro odmah izgubivši svest. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Odmah su stigli medicinski radnici iz ustanove i pozvana je ekipa Hitne pomoći“, navodi se u saopštenju.

"Urađene su sve neophodne reanimacije, ali nisu dale pozitivne rezultate. Lekari Hitne pomoći konstatovali su smrt osuđenog. Uzroci smrti se utvrđuju", dodali su oni.

Portparol Kremlja, Dimitrij Peskov je, odgovarajući na pitanja o ovom događaju, rekao da je na medicinskom osoblju da otkriju tačan razlog smrti Navaljnog.

Iako su novinari pokušali da otkriju detalje, navodeći da se govori da je smrt nastupila usled tromba, Peskov je ponovio da "nije siguran i da će medicinari to morati da otkriju."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.