Poplave u Indiji odnele 280 života

Izvor: Blic, 06.Dec.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplave u Indiji odnele 280 života

U poplavama, izazvanim jakim kišama, širom indijske države Tamil Nadu poginulo je 280 ljudi, saopštile su danas indijske vlasti.

U delovima prestonice indijske države Tamil Nadu, Čenaju dubina vode bila je do 2,5 metra.

Indijska Vlada zatražila je od banaka da uspostave osnovne službe i da što je pre moguće ubace gotovinu u bankomate ili da obezbede pokretne bankomate.

U saopštenju objavljenom danas, Centralna banka Indije navodi da će ostati otvorena da bi podržala bankarske transakcije i pomogla u dostavi gotovine lokalnim finansijskim ograncima.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U poplavama u Indiji 280 žrtava

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2015

U poplavama, izazvanim jakim kišama, širom indijske države Tamil Nadu poginulo je 280 ljudi, saopštile su danas indijske vlasti...U delovima prestonice indijske države Tamil Nadu, Čenaju dubina vode bila je do 2,5 metra...Indijska Vlada zatražila je od banaka da uspostave osnovne službe i da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.