Poginula osoba u pucnjavi policije

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2010, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula osoba u pucnjavi policije

Jedan civil je poginuo, a dva policajca su ranjena u utorak u razmeni vatre između vlasti i dvojice osumjičenih za pljačku banke, u istočnom delu Atine.

Prema prvim izveštajima, osumnjičene osobe albanske nacionalnosti, pobegle su policiji bacajući na njih ručne bombe, prenela je novinska agenija ANA.

Jedan od njih je odmah uhvaćen, dok je drugi pobegao u obližnju pekaru, odakle je nastavio da baca ručne bombe na policajce, ali je na kraju uhapšen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Od najmanje pet ručnih bombi koji su osumnjičeni bacili eksplodirale su dve ili tri.

U razmeni vatre 25-godišnji Grk, koji je radio na gradilištu, zadobio je teške povrede, kojima je podlegao nekoliko sati kasnije u bolnici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.