Izvor: Blic, 14.Avg.2023, 14:05

Podrška kompanije NIS Domu zdravlja Niš

Kompanija NIS nastavila je sa pružanjem podrške zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji, u okviru koje je nabavljena savremena medicinska oprema i za potrebe Doma zdravlja Niš. Služba za zdravstvenu zaštitu žena ove ustanove dobila je novi ultrazvučni aparat vredan 5 miliona dinara, a projekat je realizovan u okviru društveno odgovornog programa „Zajednici zajedno“ koji je kompanija NIS prošle godine sprovela pod sloganom „Da se nove nade rode“, sa ciljem pružanja doprinosa nacionalnom prioritetu - unapređenju reproduktivnog zdravlja i povećanju nataliteta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podrška kompanije NIS Domu zdravlja Niš FOTO

Izvor: B92, 14.Avg.2023

Kompanija NIS nastavila je sa pružanjem podrške zdravstvenim ustanovama, u okviru koje je nabavljena savremena medicinska oprema i za potrebe Doma zdravlja Niš...Služba za zdravstvenu zaštitu žena ove ustanove dobila je novi ultrazvučni aparat vredan 5 miliona dinara, a projekat je realizovan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.