Najjača flamanska partija na prodaju!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2011, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najjača flamanska partija na prodaju!

BRISEL -

Nova flamanska alijansa, najjača flamanska stranka koju predvodi separatista Bart de Vever, ponuđena je na prodaju preko "Ibeja", piše danas belgijska štampa.

Kako navode mediji, stranka je ponuđena na prodaju u utorak po početnoj ceni od jednog evra, ali je već danas ujutro dostigla cenu od 10 miliona evra.

U opisu proizvoda, prodavac je napisao:

"Đubretari ne prolaze našom ulicom ove nedelje i ne znajući kako da se oslobodimo ovog đubreta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odlučili smo da ga stavimo na prodaju na 'Ibeju', u nadi da ćemo naći nekoga kome će biti od veće koristi nego nama".

Prodavac je napisao i da je dostava besplatna, ali da nema vraćanja.

Belgija od 13. juna prošle godine, kada su održani parlamentarni izbori na kojim su pobedu odnele Nova flamanska alijansa i valonska Socijalistička partija, nije u stanju da formira novu vladu, za šta mnogi krive upravo Barta de Vevera i njegovu partiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partija Nova flamanska alijansa na prodaju!

Izvor: SrbijaNet.rs, 21.Apr.2011

Nova flamanska alijansa, najjača flamanska stranka koju predvodi separatista Bart de Vever, ponuđena je na prodaju preko "Ibeja", piše danas belgijska štampa. Kako navode mediji, stranka je ponuđena na prodaju u utorak po početnoj ceni od jednog evra, ali je već danas

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Partija na prodaju!

Izvor: RTS, 21.Apr.2011

Na Internet portalu "Ibej" ponuđena je na prodaju separatistička Nova flamanska alijansa, koja je već dostigla cenu od 10 miliona dolara. U opisu proizvoda piše da je prodavac primoran na takav vid prodaje, jer "ne zna kako drugačije da se ratosilja đubreta"...Nova flamanska alijansa, najjača...

Nastavak na RTS...

Partija Nova flamanska alijansa na prodaju!

Izvor: Mondo, 21.Apr.2011

Nova flamanska alijansa, najjača flamanska stranka koju predvodi separatista Bart de Vever, ponuđena je na prodaju preko internet portala "eBay".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.