Paralizovani mladić preminuo jer mu je cela porodica u karantinu: Otac PREKLINjAO, ali nije imao ko da ga hrani

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2020, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paralizovani mladić preminuo jer mu je cela porodica u karantinu: Otac PREKLINjAO, ali nije imao ko da ga hrani

Jan Čeng pronađen je mrtav 6 dana nakon što su njegov otac i brat odvedeni iz svoje kuće i stavljeni u karantin Mladić (17) ruralnog dela Kine koji je bolovao od cerebralne paralize, preminuo je nakon što je njegova porodica odvedena u karantin zbog smrtonosnog koronavirusa, piše South China Morning Post.Pročitajte još: Jedna OPASNOST posebno brine stručnjake: Šta znači globalna vanredna situacija zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << korona virusa Jan Čeng pronađen je mrtav 6 dana nakon što su njegov otac i brat odvedeni iz svoje kuće i stavljeni u karantin.Obojica su imali simptome koronavirusa, a Jan Čeng je ostao sam.S obzirom na to da nije mogao da napusti karantin, mladićev otac je tražio pomoć putem kineske društvene mreže Weibo.Lokalni službenici su otišli u posetu mladom Janu, ali su ga za 6 dana navodno nahranili samo dva puta.Istraga o smrti mladića je u toku.(Index.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Potvrđena dva slučaja korona virusa u Rimu

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2020

Vlada je uvela dodatne mere nadzora i kontrole u čitavoj Italiji ZVANIČNOsu potvrđena prva dva slučaja zaraženihkorona virusom u Rimu. Prema prvim informacijama dvoje kineskih turista boravili su u jednom hotelu, izolovani su u bolnici. Vlada je uvela dodatne mere nadzora i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.