Izvor: B92, 26.Dec.2009, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakistan: 19 povređenih u napadu

Karači -- U eksploziji bombe u najvećem pakistanskom gradu Karačiju danas je povređeno najmanje 19 ljudi, saopštila je policija.

U saopštenju se navodi da je meta napada najverovatnije bio skup šiitske zajednice u Pakistanu. Bomba je eksplodirala na skupu šiitskih muslimana, pred sam početak Ašure, velikog šiitskog praznika, tokom kojeg su poslednjih godina zabeleženi najsmrtonosniji napadi u Pakistanu, preneo je Rojters.

Prema saopštenju policije, u napadu izazvanom bombom ručne izrade na daljinsko upravljanje, povređena su i dva policajca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U eksploziji u Karačiju povređeno najmanje 19 ljudi

Izvor: Blic, 27.Dec.2009, 03:45

U eksploziji bombe u pakistanskom gradu Karačiju danas je povređeno najmanje 19 ljudi, saopštila je policija...U saopštenju se navodi da je meta napada najverovatnije bio skup šiitske zajednice u Pakistanu. Bomba je eksplodirala na skupu šiitskih muslimana, pred sam početak Ašure, velikog šiitskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.