Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2020, 13:17

Opasnost od korona virusa i na francuskom nosaču aviona

Francuski nosač aviona "Šarl de Gol" vraća se u luku zbog moguće epidemije korona virusa, saopštilo je danas francusko ministarstvo odbrane.

Kako precizira ministarstvo, oko 40 članova posade ima simptome slične koronavirusu, pa su pod lekarskim nadzorom.

Lekarski tim sa testovima na korona virus popeće se na brod kako bi testirao posadu i time sprečio dalje širenje virusa, dodaje francusko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ministarstvo odbrane.

Francuski nosač aviona, koji je bio u misiji u Atlantskom okeanu, vraća se u bazu u Tulonu gde je prvobitno trebalo da uplovi 23. aprila. Na brodu ima oko 1.900 vojnika.

Prethodno je i na američkom nosaču avionu "Teodor Ruzvelt" izbila epidemija korona virusa, a do sada je, prema podacima američke mornarice, na korona virus pozitivno 230 osoba.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.