Nova taktika u Gazi - baloni s bombama

Izvor: B92, 15.Jun.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova taktika u Gazi - baloni s bombama

Gaza -- Izraelske jedinice za razminiranje uništile su eksplozivnu napravu nedaleko od Gaze, koja je zakačena za balon letela iznad autoputa.

Kako se navodi, balon sa bombom pušten je iz Gaze, a prvi su ga primetili civili, izjavio je portparol policije Miki Rozenfeld, prenosi AP.

U Gazi je danas praznik kojim se slavi završetak Ramazana. Inače, Izrael se bori sa požarima koje su izazvali baloni sa zapaljivim uređajima, a koje su lansirali Palestinci u Gazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi agencija.

Ti požari su uništili šume, spalili poljoprivredna zemljišta i ubili brojne životinje prethodnih nedelja.

Organižatori protesta, koji se održavaju na granici Gaze i Izraela saopštili su da će tokom dana pustiti veliki broj zmajeva i balona sa zapaljivim materijalima, u nadi da će sleteti u Izrael.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA TAKTIKA PALESTINSKIH TERORISTA: Balon bombom na izraelska naselja! Jedna uništena na AUTO-PUTU(VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Jun.2018

Izraelske jedinice za razminiranje uništile su eksplozivnu napravu nedaleko od Gaze, koja je zakačena za balon letela iznad autoputa, saopštila je izraelska policija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.