Nikšić: Bačena šok bomba na kafić, 11 povređenih

Izvor: Press, 23.Okt.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikšić: Bačena šok bomba na kafić, 11 povređenih

U klub, koji se nalazi u ulici Narodnih heroja, nepoznata osoba posle ponoći ubacila je šok bombu, a od detonacije koja je odjeknula centrom grada, polomljena su ulazna vrata i oštećena unutrašnjost lokala.
Policija se još nije zvanično oglasila povodom ovog incidenta, navodeći da će to uraditi tokom dana.
Direktor nikšićke bolnice Ilija Ašanin kazao je agenciji Mina da je, od 11 primljenih osoba povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od eksplozije, petoro zadržano na daljem lečenju.
"Reč je o lakšim povredama prouzrokovanim nakon rasprskavanja eksplozivne naprave, a dva pacijenta imaju problema sa sluhom", rekao je Ašanin.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nikšić: Šok bomba bačena u kafić, 11 povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2013

U eksploziji šok bombe ubačene u kafe bar u centru Nikšića lakše je povređeno jedanaest osoba, saopšteno je iz nikšićke bolnice. ..Nepoznata osoba bacila je sinoć eksplozivnu napravu na kafe bar Džez klub u kome se u trenutku eksplozije nalazilo oko pedeset osoba, prenose podgorički mediji... ...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.