Navaro: Kina slala turiste da šire virus po svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2020, 01:56

Navaro: Kina slala turiste da šire virus po svetu

Savetnik za ekonomiju američkog predsednikia Donalda Trampa, Piter Navaro, optužio je danas Kinu da je dva meseca krila novi korona virus od sveta, kao i da je poslala turiste iz Vuhana po svetu kako bi širili virus.

"Virus se pojavio u provinciji Vuhan, nulti pacijent je otkriven u novembru. Kinezi su iza štita SZO dva meseca krili virus od sveta, a onda poslali stotine hiljada građana ka Milanu, Njujorku i širom sveta da šire virus", rekao je Navaro, bez dokaza >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su takva putovanja bila dirigovana, prenosi američki portal ABC.

Navaro je rekao i da je Kina mogla da zadrži virus u Vuhanu, ali da je, umesto toga, on prerastao u pandemiju.

"Zato kažem da su Kinezi učinilo to Americi i da su odgovorni", rekao je Navaro.

Navaro, koji je zvanično direktor Kancelarije za trgovinu i proizvodnu politiku predvodi napore američke administracije za nabavku sanitetskog materijala i zaštitne opreme za vreme pandemije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trampov savjetnik: Kina slala turiste da šire virus korona po svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2020

VAŠINGTON - Savjetnik za ekonomiju američkog predsjednikia Donalda Trampa, Piter Navaro, optužio je Kinu da je dva mjeseca krila novi virus korona od svijeta, kao i da je poslala turiste iz Vuhana po svijetu kako bi širili virus.

Nastavak na Nezavisne Novine...

TEŠKE OPTUŽBE Bela kuća: Kina je krila epidemiju, pa slala turiste da NAMERNO ŠIRE KORONA VIRUS po svetu

Izvor: Press, 18.Maj.2020

Savetnik za ekonomiju američkog predsednikia Donalda Trampa, Piter Navaro, optužio je Kinu da je dva meseca krila novi korona virus od sveta, kao i da je poslala turiste iz Vuhana po svetu kako bi širili virus. . Foto:blic. -...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.