Na Novom Zelandu vakcinacija radnika na granici obavezna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2021, 08:59

Na Novom Zelandu vakcinacija radnika na granici obavezna

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern (Jacinda Ardern) rekla je u ponedeljak, 12. aprila, da se lica koja rade na granicama moraju vakcinisati do kraja ovog mjeseca ili rizikuju da izgube posao, nakon što je prijavljen treći slučaj infekcije virusom korona kod radnika na granici. Agencija Rojters podsjeća da je Novi Zeland praktično eliminisao virus korona unutar svojih granica i više od 40 dana nije zabilježena lokalna transmisija. Međutim, kod jednog radnika na granici, koji je dva...
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Premijerka Novog Zelanda poručila: Obavezna vakcinacija radnika na granicama

Izvor: Blic, 12.Apr.2021

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern rekla je danas da se lica koja rade na granicama moraju vakcinisati do kraja ovog meseca ili rizikuju da izgube posao, nakon što je prijavljen treći slučaj infekcije virusom korona kod radnika na granici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.