NUNS: Nadležni da utvrde ko prijeti Šabiću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Maj.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS: Nadležni da utvrde ko prijeti Šabiću

Nezavisno udruženje novinara Srbije pozvalo je nadležne policijske i pravosudne organe da preduzmu sve mjere kako bi se utvrdilo ko i zašto prijeti povjereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljubu Šabiću, saopšteno je iz tog novinarskog udruženja.

NUNS smatra da državni organi "najhitnije i najozbiljnije" moraju da pristupe istrazi kako bi se utvrdili ne samo autori već i motivi prijetnji koje predstavljaju nesumnjiv i direktan udar na slobodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << izražavanja i odgovorno obavljanje izuzetno važnog posla za jedno demokratsko društvo.

Šabić je u utorak , 3. maja  na svom Twitter nalogu objavio da je dobio prijetnje od nepoznate osobe zbog toga što se javno zalagao da policija istraži ko su ljudi sa fantomkama koji su u noći 25. aprila bagerima srušili nekoliko objekata u Hercegovačkoj ulici u Beogradu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

NUNS: Nadležni da utvrde ko preti Šabiću

Izvor: RTS, 04.Maj.2016

. Nezavisno udruženje novinara Srbije pozvalo je nadležne policijske i pravosudne organe da preduzmu sve mere kako bi se utvrdilo ko i zašto preti povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljubu Šabiću, saopšteno je iz tog novinarskog udruženja.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.