NESREĆA NA VOJNOM POLIGONU: Eksplodirao motor, ima poginulih i ranjenih

Izvor: Večernje novosti, 08.Avg.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA NA VOJNOM POLIGONU: Eksplodirao motor, ima poginulih i ranjenih

Pres-služba gubernatora Arhangelske oblasti u Rusiji saopštila da je sanitarna avijacija odletela u zonu gde se desio incident Dve osobe su danas poginule, a četiri su ranjene u eksploziji raketnog motora na vojnom poligonu u blizini Arhangelska, na severu Rusije, a nesreća nije izazvala zagađenje životne sredine, prenosi Tas s.Rusko Ministarstvo odbrane je saopštilo da je do eksplozije došlo za vreme testiranja motora na tečno gorivo."U atmosferu nisu ispuštene >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << otrovne materije, a nivo radijacije je u granicama normale", ističe se u saopštenju.Pročitajte još: Ugašen požar u vojnom skladištu u KrasnojarskuGuverner Arhangelske oblasti Igor Orlov rekaoj e da nije bilo potrebver za evakuacijom građana posle incidenta.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvije osobe poginule prilikom testiranja rakete u Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Avg.2019

Eksplozija na motoru projektila na vojnom strelištu u sjevernoj Rusiji usmrtila je dvije osobe, prenosi Reuters. Eksplozija je uzrokovala požar, a još šest osoba je povrijeđeno i hospitalizirano. Agencija RIA citirala je Ministarstvo odbrane koje kaže da opasne materije nisu ispuštene u zrak. Nivo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.